Top 10 ideeën om je lichaam te ontgiften

Top 10 ideeën om je lichaam te ontgiften

De moderne wereld heeft een hoog tempo en is overladen met straling en chemicaliën. Van mobiele telefoons, tot zendmasten. Van voedsel tot huishoudelijke schoonmaakmiddelen, onze omgeving is gevuld met straling en synthetische additieven en verontreinigende stoffen die je ziek kunnen maken. Gelukkig is er een rijke en bloeiende wereld van natuurlijke ontgifting. Van natuurlijke reinigingsmiddelen tot holistische remedies, deze 10 ideeën kunnen u helpen uw lichaam te ontgiften.

Eet een schoon, organisch dieet

De meeste mensen willen afvallen, maar het opgeven van bepaalde voedingsmiddelen werkt averechts. Als je een gezonde levensstijl wilt beginnen, begin dan met het veranderen van je eetpatroon. Uit een onderzoek is gebleken dat mensen die suikerhoudende dranken inruilden voor water verrassend veel gewicht verloren, en onderzoekers denken dat het antwoord ligt in de chemicaliën die in frisdranken zitten.

Drink in plaats van frisdranken natuurlijke sappen (zonder toegevoegde suiker), eet vers fruit en groenten, en consumeer onbewerkte voedingsmiddelen. Als je gezond eet, ontgift je niet alleen je lichaam, maar geef je je cellen ook de voedingsstoffen die ze nodig hebben om goed te functioneren. Lees hier onze blog over specifiek voedsel wat helpt om straling in je lichaam af te breken.lichaam te ontgiften

Aarden

De aarde zit vol met antioxidanten die ons lichaam in staat stellen om op celniveau een evenwicht in balans te raken. Aarden is heel eenvoudig en een groot voordeel: het kost niets! Het enige wat je hoeft te doen is met blote voeten lopen in het gras, vuil, zand of op beton. Deze oppervlakken geleiden en de energie van de aarde kan hierdoor door ons lichaam stromen. Lees hier onze blog over aarden.

Loop het eraf

Wandelen is de grote “ontgifter” van de natuur, verbrandt calorieën en helpt uw lichaam zich te ontdoen van straling en gifstoffen. Volgens een studie gepubliceerd in het Journal of Obesity, verloren mensen die twee uur per dag wandelden aanzienlijk meer gewicht dan afvallers die alleen aerobe oefeningen deden. Maak wandelen onderdeel van uw dagelijkse routine en zie de kilo’s wegsmelten.

Juice It Up

Sap is een geweldige manier om vitaminen en mineralen in uw dieet op te nemen. Dat terwijl u gifstoffen doorspoelt en het heeft gezonde voordelen heeft voor uw huid en haar. Een studie gepubliceerd in het Journal of Dermatology toonde aan dat mensen die dagelijks fruit- en groentesap dronken een aanzienlijk gezondere huid hadden dan mensen die dat niet deden.

EMF-stralingsmeter

Neem een bad

Baden is een traditionele methode om op natuurlijke wijze te ontgiften. Vul je bad met warm water en voeg een paar druppels zuiveringszout toe voor een luxueuze toevoeging om onzuiverheden weg te schrobben. Als je weinig tijd hebt, probeer dan dit snelle en makkelijke detox recept voor een zoutbad.

Vasten

Tijdens het vasten verbrandt het lichaam grote hoeveelheden opgehoopte afvalstoffen en scheidt ze uit. We kunnen dit schoonmaakproces bevorderen door tijdens het vasten in plaats van water alkalische sappen te drinken. De uitscheiding van urinezuur en anorganische zuren wordt erdoor versneld.

Daarnaast geeft het je spijsvertering rust, we eten namelijk de hele dag door waardoor het weinig tijd krijgt om te rusten. Als je een dag hard hebt gewerkt, heeft je lichaam rust nodig en dat geldt ook voor je spijsvertering. Je laat je lichaam zich als het ware ‘resetten‘ waardoor je energie level ineens heel hoog kan zijn. Daarnaast kan je zo je slechte eetpatronen eruit pikken. Lees hier meer over vasten.

Oefening is ontgifting

Een van de beste manieren om je lichaam te ontgiften is door mee te doen aan zelfexperimenten. Koken is een geweldige manier om de cyclus van afhankelijkheid van bewerkte voedingsmiddelen en fastfood te doorbreken, en kan leiden tot een levenslange hobby. Leg de Snackwell’s neer en probeer thuis eens gezonde lekkernijen te maken. Lees hier onze blog over specifiek voedsel wat helpt om straling in je lichaam af te breken.

Conclusie

We leven in een straling en chemisch gevulde wereld. De mate van straling aan welke we tegenwoordig zijn blootgesteld is nog nooit zo hoog geweest in de geschiedenis. We leven momenteel in een soort levende testfase. Daarnaast is het belangrijk om te onthouden dat niet alles wat we eten of op ons lichaam smeren goed voor ons is. Gelukkig zijn er veel eenvoudige, natuurlijke dingen die we kunnen doen om ons lichaam te ontgiften en zo te helpen ontdoen van straling en gifstoffen en terug te keren naar hun normale, gezonde zelf.

BLOG: Wat is 5G? Wat zijn de risico’s van 5G straling? 

stralingsnormen

Meer weten over anti straling producten?

Wilt u meer weten over bescherming tegen EMV-straling? Bezoek dan hier onze shop. Bovendien leest u op het blog niet alleen meer informatie over de werking van elektromagnetische velden, maar vindt u bijvoorbeeld ook tips over hoe u straling in huis tegen kunt gaan.

Bestel nu

Tot slot

Heeft u vragen? Neem dan hier contact met ons op.

Delen

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven