Anti straling voedsel

Welke voeding helpt tegen straling – Anti straling voedsel

Overal waar we zijn worden we blootgesteld aan straling. De straling levels en intensiteit wordt alleen maar hoger. De nieuwe onderzoeken die aantonen dat ioniserende en niet-ioniserende straling negatieve gezondheidseffecten hebben stapelen op. Wat kun je doen om jezelf hiertegen te beschermen? Welke voeding helpt tegen straling? Bestaat er zoiets als anti straling voedsel?

*Dit is een lijst met enkele aanbevelingen. Er zijn veel meer producten en voedingsstoffen die ook goed detoxen en straling afbreken. Tevens is het eten van enkele van deze producten niet voldoende voor volledige bescherming tegen straling.

Anti straling voedsel

 1. Gefermenteerde papaja

In verschillende onderzoeken is er bewezen dat het eten van gefermenteerde papaja, de antioxidantbescherming verbeterd. Deze effecten zijn bestudeerd in Japan. Hier kunt u een artikel/ onderzoek daarover lezen. Het is voornamelijk het effect van vitamine E. Er zijn online enkele recepten te vinden met papaja, kurkuma en kaneel.

 1. Zeewier

Het is bekend dat jodium effectieve bescherming biedt tegen straling. Jodium ondersteunt vooral de schildklier, borstweefsel en de prostaat. Juist ook die lichaamsdelen zijn erg vatbaar voor straling. Producten zoals spirulina, wakame en kombu zijn de grootste natuurlijke bronnen van jodium.

 • Zie hier een studie welke laat zien wat de effecten van zeewier zijn op de schildklier.
 • Dit is een overzicht van de jodiuminname op basis van de zeewierconsumptie in Japan.
 • Hier kun je het effect zien van zeewier op radioactief jodium.
 • Voor kinderen werd er een behandeling met spirulina opgezet na de kernramp in Tsjernobyl.

Wifi-straling

 1. Miso en Natto

Dit zijn beiden gefermenteerde sojaproducten. Deze bevatten hoge niveaus van isoflavonengenisteïne welke bescherming tegen straling hebben aangetoond. Natto is plakkerig en heeft een behoorlijk sterke smaak. Miso heeft een boterachtige structuur, een soort pasta met een zoute smaak.

 1. Kefir melk

De betekenis van het woord kefir, komt vanuit het Turks. In het Turks betekend “Keif” namelijk “goed gevoel”. Kefir bevat meer dan een dozijn aan bacteriestammen en gist. Dit werkt samen als een soort van probiotica, waarvan weer is aangetoond dat het helpt tegen blootstelling straling.

 1. Amla bessen

Dit is een soort bes welke vroeger ook werd gebruikt als een medicijn. Deze is ook bekend als de Indiase kruisbes. Deze bes heeft een geweldig hoog antioxiderend vermogen. Er zijn verschillende studies welke hebben aangetoond dat de amla bes tegen straling beschermt.

Hier kun je een onderzoek terugvinden welke heeft aangetoond dat schade van straling herstelde bij muizen.

Om de bessen zelf vers te verkrijgen kan behoorlijk lastig zijn. Wel is deze gelukkig in poedervorm te krijgen. Het is zeker aan te raden om dit toe te voegen aan het dieet.

Anti straling producten

Naast anti straling voedsel, planten en andere methodes om blootstelling aan straling te reduceren, zijn er ook producten welke het gebruik van mobiele apparaten veiliger kunnen maken. Dit zijn bijvoorbeeld:

 • Air-tube oortjes: De Air-tube oortjes bieden een eenvoudige optie om blootstelling aan straling tijdens het bellen te voorkomen. Deze speciale oortjes maken gebruik van holle luchtbuizen en een extra beschermde kabel.
 • DefenderShield Laptoppad: Laptops zijn tegenwoordig in ieder huishouden te vinden. Om de laptop veilig in bed of op de bank te gebruiken, is de Anti straling laptoppad een zeer effectief product.
 • Straling werende deken: Als extra beveiliging tegen straling is de straling werende deken een zeer goede optie. De straling werende deken blokkeert alle vormen van straling. Deze deken is vooral geschikt voor zwangere vrouwen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over bescherming tegen straling? Bezoek dan hier onze shop. Bovendien leest u op het blog niet alleen meer informatie over de werking van elektromagnetische straling, maar vindt u bijvoorbeeld ook tips over hoe u straling in huis tegen kunt gaan.

Mits u een wetenschappelijk rapport wilt lezen over de gevaren van straling, volg dan deze link. 

Tot slot

Heeft u vragen? Neem dan hier contact met ons op.

Delen

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven