Bescherming tegen straling

Bescherming tegen straling

Welke producten bieden bescherming tegen straling? Welke opties zijn er om jezelf te beschermen tegen straling van mobiele apparaten? Deze vragen worden steeds vaker gesteld omdat er steeds meer bekend wordt over de negatieve effecten van straling. Daarnaast neemt de blootstelling aan straling heel snel toe, vooral ook met de ontwikkelingen van het 5G netwerk.

Hieronder volgen enkele producten die bescherming tegen straling bieden. Tegen straling van zendmasten kun je zelf niet erg veel doen behalve op te letten dat je niet direct naast een zendmast woont. Gelukkig zijn er wel producten die helpen om de blootstelling aan straling van mobiele apparaten te reduceren.

Tablethoes
Anti straling tablet hoes in gebruik

Bescherming tegen straling van mobiele apparaten

Anti straling telefoonhoes

Een stralingsbron die steeds sterker gemaakt wordt en ook intensiever gebruikt wordt is natuurlijk de mobiele telefoon. In de handleiding van de mobiele telefoons staat duidelijk dat er tijdens het bellen minimaal drie centimeter afstand moet worden gehouden tussen de telefoon en het hoofd. Volgens mij leest niemand ooit die handleiding.

De DefenderShield technologie blokkeert en absorbeert straling door het gebruik van verschillende grondstoffen. Deze grondstoffen zijn verwerkt tot dunne lagen die in de voorklep van de anti straling telefoonhoes verwerkt zijn. Hierdoor is er dus automatisch een blokkade tussen de telefoon en het hoofd. Daarnaast wordt het bereik/signaal hierdoor niet negatief beïnvloed.

Anti straling hoesje
Stralingsvrij telefoonhoesje in gebruik
Anti straling tablethoes

Ook het gebruik van tablets neemt in de laatste jaren snel toe. Vaak worden laptops zelfs al vervangen door tablets, deze hebben tegenwoordig namelijk veel handige apps en zijn een stuk compacter. Doordat de tablets zo compact en licht zijn worden deze vaak op de bank of in bed gebruikt. Een groot nadeel is dat ze heel vaak direct op het lichaam gebruikt worden, namelijk op schoot. De tablets stralen onder andere radiofrequente straling, warmtestraling en elektromagnetische velden uit.

Met behulp van de DefenderShield anti straling tablethoes wordt alle straling uit de achterkant van de tablet geblokkeerd en geabsorbeerd. Hierdoor kun je de tablet dus met een gerust hart op schoot gebruiken. Daarnaast is het verstandig om op te letten op de bluetooth functie, deze staat namelijk vaak voor niks aan.

Anti straling tablethoes
Anti straling tablet hoes in gebruik
Anti straling producten voor laptops

Het merendeel van de mensen is overgestapt van de oude computerkast naar laptops. De laptops zijn natuurlijk veel handiger in gebruik en kunnen overal mee naartoe genomen worden. Helaas worden de laptops ook vaak op schoot gezet tijdens het gebruik op de bank of in bed. Hoe kun je de straling van laptops minimaliseren? De makkelijkste optie is om deze niet direct op het lichaam te gebruiken maar op tafel te zetten.

Daarnaast is het mogelijk om een DefenderShield anti straling laptoppad te gebruiken. Deze wordt tussen de laptop en het lichaam geplaatst. De anti straling laptoppad blokkeert WIFI-straling, Bluetooth straling, EMF-straling en warmtestraling. Tevens zal de laptop niet meer zo heet worden omdat de DefenderShield laptoppad de warmte effectief absorbeert.

Laptoppad
Anti straling laptoppad in gebruik op schoot
Anti straling Air-tube oortjes  

Veel mensen bellen door middel van oortjes of luisteren onderweg naar muziek. Helaas geleiden de standaard oortjes straling van de telefoon naar het hoofd. Dit is tijdens het bellen erger dan tijdens het luisteren van muziek. De nieuwe lichting oortjes zijn zelf zonder kabel en werken via bluetooth, helaas is het plaatsten van bluetooth ontvangers direct in je oor ook geen veilige optie.

De DefenderShield Air-tube headsets werken door middel van een luchtbuis. Door deze luchtbuis wordt de straling dus niet verder naar het hoofd geleid. Dit is dus vooral voor het bellen een veilige optie. Tevens zorgt de holle luchtbuis voor een voller geluid en zijn de oortjes ook omgevingsgeluid werend.

Air-tube headset
Stralingsvrije oortjes in gebruik
Straling werende deken

Om jezelf tijdens het reizen in het vliegtuig, in de bus of in de auto te beschermen tegen EMF-straling is het ook een optie om een straling werende deken te gebruiken. Naast het beschermen tegen straling functioneert de deken natuurlijk ook als gewone deken en is hij eenvoudig mee te nemen. Tevens kan de deken thuis op de bank of in bed gebruikt worden om extra te beschermen tegen straling.

Meer weten?

Wilt u meer weten over bescherming tegen straling? Bezoek dan hier onze shop. Bovendien leest u op het blog niet alleen meer informatie over de werking van elektromagnetische straling, maar vindt u bijvoorbeeld ook tips over hoe u straling in huis tegen kunt gaan.

Bestel nu

Tot slot

Heeft u vragen? Neem dan hier contact met ons op.

Delen

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven