Antistraling

Is de straling van een laptop schadelijk?

Indien u overweegt een gezin te starten of een gezinsuitbreiding op te planning heeft staan, is het verstandig om goed na te denken over het gebruik van uw laptop. Vooral het gebruik van de laptop direct op schoot is niet aan te bevelen. Alhoewel “laptop” daar natuurlijk wel voor staat.

Recent onderzoek heeft aangetoond dat we moeten voorkomen dat we de laptop op ons lichaam plaatsen. De verschillende vormen van straling zijn schadelijk voor ons lichaam en onze organen. Vooral voor onze voortplantingsorganen. Dit is voornamelijk te danken aan de elektromagnetische velden (EMF’s). Die straling komt vrij uit de meeste elektronische apparaten, tevens is dit dus ook de laptop straling.

Laptoppad
Afbeelding: voorkom laptop straling met deze anti straling laptoppad

Mannelijke onvruchtbaarheid

Elektromagnetische velden kunnen cellen en processen in het lichaam beschadigen en verstoren. Straling neemt sterk af door afstand. Toch gebruiken we mobiele telefoons en laptops vaak direct tegen ons lichaam. Bij langdurig gebruik en jarenlang gebruik kan dit resulteren in nadelige gezondheidseffecten. Voor laptops is dit vooral mannelijke onvruchtbaarheid.

Dit is natuurlijk maar één biologisch effect wat optreedt bij langdurig gebruik van laptops en wifi. Daarnaast wordt de laptop dus vaak op schoot gebruikt of zelfs direct op de voortplantingsorganen. Mannelijke onvruchtbaarheid is een groeiend probleem, momenteel kampt 1 op de 20 mannen hiermee. Er is aangetoond dat het niet komt door te weinig sperma maar door de kwaliteit ervan.

In de laatste jaren is hier dus ook veel onderzoek naar gedaan. De wetenschap probeert in kaart te brengen welke omgevings- en genetische factoren hieraan zouden kunnen bijdragen. Ondertussen zijn er flinke aanwijzingen dat elektromagnetische straling schade aan sperma veroorzaakt.

Laptop
Anti straling laptoppad

Wifi-straling en vruchtbaarheidsonderzoek

In het begin focusten onderzoekers zich op de nadelige gevolgen van elektromagnetische straling van mobiele telefoons op de kwaliteit van sperma. Dit was dus de immense toename en blootstelling aan RF-straling. Na meerdere jaren van onderzoek is ook vastgesteld dat er een negatieve correlatie bestaat. Het langdurig gebruik van mobiele telefoons resulteert in een slechtere kwaliteit (minder bewegelijkheid) van het sperma.

Recent onderzoek heeft aangetoond dat de blootstellingsduur sterk in verhouding staat met de defecten in de zaadcellen. Hoe langer de blootstelling aan de straling, des te minder bewegelijk en levensvatbaar de zaadcellen waren.

De resultaten van deze onderzoeken met betrekking tot de mobiele telefoon straling, hebben geleid tot verder onderzoek. Nu met de focus op andere elektronische apparaten. Deze nieuwe onderzoeken tonen regelmatig aan dat juist het gebruik van laptops in combinatie met WIFI schadelijk is voor de vruchtbaarheid. Tevens wordt het DNA van het sperma beschadigd. Daarnaast is er ook een afname in bewegelijkheid.

Wil jij jezelf ook beschermen tegen straling?

Bekijk dan onze producten in de webshop. We bieden antistraling producten aan voor mobiele telefoons, tablets en laptops. Alles wat je nodig hebt om jezelf te beschermen tegen straling.

Effecten van straling op de zaadcellen

Dit recente onderzoek welke werd gepubliceerd in het tijdschrift Fertiliy and Sterility ging over de schadelijke effecten van laptop-straling. Tevens lag de focus op de combinatie van RF-straling en WIFI-straling. De negatieve effecten op de kwaliteit van het sperma waren zeer duidelijk.

Er werden twee groepen gemaakt, sperma van gezonde mannen wat onder een laptop werd geplaats en sperma in een controlegroep. laptop

Na 4 uur waren dit de uitslagen:

  • Bij de straling groep was 25% van het sperma niet langer actief. Dit was bij de controlegroep slechts 14%.
  • Bij de straling groep liet 9% DNA-schade zien, dat was 3x de schade zoals geobserveerd in de controlegroep.

Het was duidelijk dat WIFI en/ of Radiofrequentie straling negatieve effecten op de kwaliteit van het sperma hebben. Tevens lieten deze twee studies ook negatieve effecten zien. In dit onderzoek werd aangetoond dat de scrotumtemperaturen tot gevaarlijke niveaus opliepen. Daarnaast werd er in deze publicatie een bundel van 70 onderzoeken gemaakt welke lieten zien dat straling schadelijke effecten op de reproductieve gezondheid heeft.

Wifi-straling
Straling werende deken

Laptopstraling heeft negatieve effecten op de vruchtbaarheid

A) Is laptopstraling schadelijk?

Steeds meer recente studies laten zien dat laptopstraling negatieve effecten heeft op de vruchtbaarheid van mannen. Het sperma is minder bewegelijk en het DNA ondervindt schade

B) Hoe kun je jezelf beschermen?

Probeer laptop en wifistaling te vermijden. Dit kan door het gebruik van de laptop te reduceren. Daarnaast is het verstandig om de laptop niet op schoot te gebruiken.

Bent u een intense laptopgebruiker, dan is een DefenderShield Laptoppad een optie. Deze Anti straling laptoppad blokkeert en absorbeert straling.

Daarnaast is het voor s ’avonds op de bank of in bed ook een optie om de DefenderShield straling werende deken te gebruiken. Deze anti straling deken blokkeert de straling richting het lichaam. Tevens is deze deken te adviseren voor zwangere vrouwen.

Youtube video:

Meer weten?

Wilt u meer weten over bescherming tegen straling? Bezoek dan hier onze shop. Bovendien leest u op het blog niet alleen meer informatie over de werking van elektromagnetische straling, maar vindt u bijvoorbeeld ook tips over hoe u straling in huis tegen kunt gaan.

Mits u een wetenschappelijk rapport wilt lezen over de gevaren van straling, volg dan deze link. 

Wil jij jezelf ook beschermen tegen straling?

Bekijk dan onze producten in de webshop. We bieden antistraling producten aan voor mobiele telefoons, tablets en laptops. Alles wat je nodig hebt om jezelf te beschermen tegen straling.

Tot slot

Heeft u vragen? Neem dan hier contact met ons op.

Delen

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven