Wifi-straling

4 redenen om een straling werende deken te gebruiken

Waarom is het aan te raden om een straling werende deken te gebruiken? Straling is tegenwoordig is veel sterker dan vroeger en eigenlijk overal aanwezig. We hebben het over EMF-straling, WIFI-straling, warmtestraling en bluetooth straling. Of je nu thuis op de bank zit, in bed ligt of onderweg bent, straling is overal aanwezig. De continue en steeds extremere blootstelling aan straling heeft negatieve gevolgen voor ons lichaam.

beschermen tegen straling
Straling werende deken in combinatie met een laptoppad

4 redenen om een straling werende deken te gebruiken

  1. Tijdens het reizen is blootstelling aan straling bijna niet te voorkomen. Straling is tegenwoordig overal aanwezig. Vooral ook tijdens het reizen is blootstelling aan EMF-straling niet te vermijden. In een vliegtuig bijvoorbeeld kan het zomaar zijn dat er een router op korte afstand van je stoel geïnstalleerd is.
  2. Er worden vele uren op de bank of in bed gespendeerd waar blootstelling aan straling ook zeker aanwezig is. Juist tijdens deze langere periodes is het aan te raden om bepaalde maatregelen te nemen.
  3. Wanneer vrouwen zwanger zijn is de foetus extra gevoelig voor straling. Tijdens een zwangerschap is het dus ook zeer aan te bevelen om een straling werende deken te gebruiken of een straling werende buikband te dragen. Er worden steeds meer onderzoeken bekend over de nadelige gevolgen van blootstelling aan straling.
  4. Kinderen tot 10 jaar zijn ook extra gevoelig voor straling omdat ze nog volop in ontwikkeling zijn. Op de bank voor de televisie of voor de computer / laptop is het verstandig om de kinderen een anti straling deken te laten gebruiken.

BLOG: Wat is een veilige afstand tot de router?

Straling werende deken te gebruiken
Straling werende deken in gebruik in bed

Wat voor andere opties zijn er nog op jezelf te beschermen tegen straling:

BLOG: Wat is 5G? Wat zijn de risico’s van 5G straling? 

Meer weten?

Wilt u meer weten over bescherming tegen straling? Bezoek dan hier onze shop. Bovendien leest u op het blog niet alleen meer informatie over de werking van elektromagnetische straling, maar vindt u bijvoorbeeld ook tips over hoe u straling in huis tegen kunt gaan.

Bestel nu

Tot slot

Heeft u vragen? Neem dan hier contact met ons op.

Delen

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

4 gedachten over “4 redenen om een straling werende deken te gebruiken”

  1. I was looking through some of your posts on this website and I think this site is real informative ! Continue putting up. Marybeth Pieter Marceau

  2. Great article! We are linking to this particularly great article on our website. Keep up the great writing. Coralyn Gardiner Heida

  3. Wonderful post! We are linking to this particularly great content on our site. Keep up the great writing. Beatriz Urbano Eckblad

  4. There is obviously a bundle to identify about this. I feel you made various nice points in features also. Chastity Brewer Tarrah

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven