De beste straling blokkerende handschoenen: Waarom je ze nodig hebt.

De beste straling blokkerende handschoenen: Waarom je ze nodig hebt.

U denkt misschien niet vaak aan uw handen, maar ze zijn een van de delen van uw lichaam die het vaakst worden blootgesteld aan straling van buitenaf. Als je op een zonnige dag naar buiten gaat, zijn je handen een van de eerste plaatsen waar je verbrandt omdat het zonlicht daar gemakkelijker in de huid dringt. Als u in een omgeving komt met veel straling, zoals op kantoor, of bij uw thuiswerkplek, dan is het een goed idee om uw handen te beschermen met straling blokkerende handschoenen die zoveel mogelijk straling tegenhouden.

Anti straling handschoenen en tablethoes

Waarom moet je straling blokkeren?

Als u in de buurt bent van hoge stralingsniveaus, wordt u blootgesteld aan veel ioniserende en niet-ioniserende straling. Dit is gevaarlijk omdat het DNA-mutaties in uw lichaam kan veroorzaken, wat kan leiden tot onder andere kanker. Als er veel straling om je heen is, kun je er ook aan worden blootgesteld via zendmasten of wifi-routers. Het is belangrijk jezelf te beschermen tegen blootstelling aan straling, omdat je lichaam zich er niet zo gemakkelijk van kan ontdoen als van andere gifstoffen. Het blijft in je lichaam, veroorzaakt schade en verhoogt het risico op kanker. Het tast ook het herstelvermogen van je cellen aan, waardoor ze gemakkelijker kunnen muteren. Af en toe je lichaam ontgiften is zeer verstandig om te doen.

Hoe beïnvloedt straling ons lichaam?

Straling kan uw DNA op twee manieren beschadigen: het kan enkelstreng breuken in de dubbele helix veroorzaken die het DNA onleesbaar maken en mutaties in de cellen veroorzaken. Ook kan het meer algemeen de waterstofbruggen verbreken die de twee strengen bij elkaar houden. De DNA-schade ontstaat op drie manieren: directe DNA-schade, indirecte DNA-schade en cellulaire schade. Directe DNA-schade ontstaat wanneer de straling het DNA binnendringt en het breekt. Indirecte DNA-schade ontstaat wanneer de straling het water rond het DNA raakt en daar de waterstofbruggen breekt, waardoor het water rond het DNA ook breekt. Cellulaire schade is het verlies van gezonde cellen en de groei van gemuteerde cellen die deel uitmaken van het ontwikkelingsproces van kanker.

straling blokkerende handschoenen

Wat kun je doen om je tegen straling te beschermen?

Als u weet dat u aan straling kunt worden blootgesteld, zijn er een paar dingen die u kunt doen om uzelf ertegen te beschermen. Het eerste is het vermijden van onnodige blootstelling aan gevaarlijke stralingsniveaus. Dit kan moeilijk zijn als u in een omgeving met veel straling werkt. Maar als u controle heeft over uw omgeving, probeer dan uw blootstelling aan straling zoveel mogelijk te beperken. Als u weet dat u aan straling zult worden blootgesteld, is het verstandig om producten te gebruiken welke de blootstelling kunnen reduceren. Bijvoorbeeld anti straling handschoenen, een straling werende deken of een straling werende sjaal. Daarnaast is de blootstellingsduur ook erg van belang, probeer ieder uur bijvoorbeeld even naar een plek te gaan waar minder straling is.

Wat zijn de beste straling blokkerende handschoenen?

Er zijn drie belangrijke eigenschappen voor de beste handschoenen die u tegen straling beschermen. Dat is het materiaal, de kwaliteit stof en het level van ijzer verweven door het stof. Sommige stoffen zijn ook van nature bestand tegen straling en kunnen helpen uw handen ertegen te beschermen, maar ze houden de straling niet volledig tegen. Katoen en zijde zijn voorbeelden van stoffen die van nature tot op zekere hoogte bestand zijn tegen straling. Maar ze zijn op zichzelf niet voldoende om u te beschermen. Katoenen of zijde handschoenen zijn dus al een goed basis. Als er dan ook nog een goed level aan zilver is verwerven door de stof, dan werkt dat nog beter. Deze anti straling handschoenen komen dus erg goed uit de test: Anti straling handschoenen.

Anti straling handschoenen

Conclusie

EMV straling is gevaarlijk en we moeten voorzorgsmaatregelen nemen om ons ertegen te beschermen. Door het juiste type handschoen te dragen voorkomt u dat u te veel straling uit uw mobiele apparaten binnenkrijgt. Indien u hier gevoelig voor bent dan kan dit erg zinvol zijn. De beste handschoenen om u tegen straling te beschermen zijn gemaakt stof waarin ijzervezels in zijn verweven.

BLOG: Wat is 5G? Wat zijn de risico’s van 5G-straling? 

Meer weten over anti straling producten?

Wilt u meer weten over bescherming tegen EMV-straling? Bezoek dan hier onze shop. Bovendien leest u op het blog  bijvoorbeeld ook tips over hoe u straling in huis tegen kunt gaan.

Bestel nu

Tot slot

Heeft u vragen? Neem dan hier contact met ons op.

Delen

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven