5G-straling

5G versus 4G en hoe te beschermen tegen 5G-straling

5G versus 4G en hoe te beschermen tegen 5G-straling

Het 5G netwerk is een probleem dat steeds groter wordt. Sinds eind 2019 is het 5G-netwerk live. Tegen 2025 is het doel wereldwijde beschikbaarheid van het netwerk. Daarnaast zijn de 5G-straling effecten op onze gezondheid nog niet voldoende onderzocht.

We begrijpen de belangen van de telecom business om 5G-netwerken uit te rollen: om informatie (overdrachtssnelheid) in grotere hoeveelheden toe te staan ​​met behulp van hogere tarieven.

Desalniettemin, waar niemand nog zeker van kan zijn, zijn de effecten op de gezondheid. Het 5G-netwerk is nog niet voldoende getest op het menselijk lichaam en de rest van de reguliere wereld.

5G-straling is niet alleen een “superieure weergave” van 4G. Het maakt gebruik van verschillende frequenties, verschillende zendmasten en totaal verschillende innovaties op het gebied van informatieverplaatsing.

Om meer kennis te verwerven over 5G en de effecten ervan op het lichaam, willen we echt zien hoe 5G precies werkt. Ervan uitgaande dat er manieren zijn om ons lichaam te beschermen tegen 5G-expliciete frequenties.

Anti straling handschoenen en tablethoes

Wat is er anders aan het 5G-netwerk?

Verschillende frequenties

In plaats van 4G te vervangen, zal het 5G-netwerk de frequenties uit het verleden uitbreiden met nieuwe distributies van frequenties. Eerdere netwerken werkten op frequenties van ongeveer 1 tot 3 gigahertz (GHz).

Tot nu toe zijn er 3 groepen: low-band die werkt onder 1 GHz, mid-band tot 6 GHz en high-band gebruikt 24 GHz en hoger. Mid-band frequenties zijn frequenties in het C-band bereik, gemaakt om netwerken medio 2021 te regelen in het licht van het feit dat het de beste mix van inclusie en limiet biedt.

De Amerikaanse Government Communications Commission (FCC) heeft frequenties tot 300 GHz goedgekeurd. Tot op heden bieden de huidige 5G-celnetwerken nog geen frequenties boven de 50 GHz aan.

Hoewel er nog nooit eerder in massacorrespondentie meer dan 5 GHz is gebruikt, is high-band 5G waar de overgrote meerderheid zich zorgen over maakt, omdat het veel snellere frequenties gebruikt, millimetergolven genoemd.

Het is essentieel om er rekening mee te houden dat naarmate de elektromagnetische frequenties hoger worden, hun frequentie beperkter wordt.

Dit houdt in dat high-band 5G-golven een stuk beperkter zijn, tot eenvoudige millimeters lang. 1 GHz is bijvoorbeeld 300 millimeter, 10 GHz is 30 mm en 30 GHz is 10 mm. Boven 30 GHz daalt de frequentie tot 1 mm.

Nogmaals de afstanden in centimeter en GHZ-golflengte:

1 GHz 30 cm

5 GHz 6 cm

10 GHz 3 cm

30GHz 10mm

100 GHz 3 mm

300 GHz 1mm

Met millimetergolven is er een hoge proliferatie-druk. Stel je voor dat een steen in een meer wordt gegooid. De golven zijn het meest direct naast waar de steen in het water komt. Terwijl ze uitzwellen, nemen de golven af ​​in kracht. Dat gebeurt eigenlijk met 5G-radiogolven. 5G-golven kunnen geen grote afstand overbruggen. Ze worstelen met het infiltreren van dikke oppervlakken, waaronder beton, hout, dikke bomen en soms zelfs vochtige lucht.

5G-straling

Om het gebrek aan solidariteit in de golven te compenseren, maakt het 5G-netwerk gebruik van verschillende kleine zendmasten in nabije omgevingen. Dit kan zo dicht als 230 meter van elkaar verwijderd zijn, in plaats van mijlen van opname voor een gewone zendmast.

Hoe het 5G-netwerk draadloze “beamforming” werkt

Deze kleine zendmasten maken gebruik van beamforming-innovatie om ervoor te zorgen dat een radiogolf bij uw gadget aankomt.

Beamforming is een methode om radiogolven te concentreren. In plaats van signalen alle kanten op te sturen, zoals een 4G-celpinnacle of wifi-switch, centreert beamforming de energie op een ordelijke manier naar uw telefoon of ander draadloos apparaat.

Door een gelijkaardige golf op marginaal verschillende tijdstippen over te brengen, kan beamforming berichten, die gewoonlijk veel storing veroorzaken, verder overbrengen via een gecoördineerd teken.

Verschillende bandbreedtebehoeften

Nog een onderscheid tussen 5G en vroegere netwerken is de vereiste voor versnelling en overdrachtssnelheid.

5G is geavanceerd omdat het meerdere keren sneller is dan eerdere netwerken. 5G vereist meer transmissiecapaciteit om te werken vanwege de toename van de overdrachts-/downloadsnelheid. Die noodzaak is er vanwege het verbinden van onze mobiele apparaten met via het ‘Web of Things’ of IoT.

Terwijl het 5G-netwerk snel wordt uitgebreid, kunnen niet alle huidige apparaten ermee werken. Mobiele apparaten hebben een 5G-modem nodig om te kunnen verbinden met het meest up-to-date netwerk. Behalve als uw mobiele apparaat mobiele informatie gebruikt EN expliciet zegt dat het 5G-empowered is, zal het niet worden geassocieerd met 5G.

Apple presenteerde 5G-technologie met hun iPhone 12-lijn en Samsung met hun S20-modellen. Een paar tablets die in 2020 verschenen hebben bovendien al 5G-capaciteiten.

Hoewel we ons terdege bewust zijn van de voordelen van innovatie en de bijbehorende wereld, accepteren we ook dat het essentieel is om ons bewust te zijn van de waarschijnlijke risico’s en gezondheidseffecten van aanhoudende aanwezigheid van 5G golflengtes.

5G-gevaren: het onbekende

Helaas, omdat 5G nieuw is, is er geen uitgebreide informatie over de gevolgen voor het welzijn. Dit kan nog eens 20+ jaar duren, maar dan zijn we alweer doorgegaan naar 6G.

We leven in feite in een live proef / test.

In 2011 beval het Internationaal Agentschap voor Kankeronderzoek van de WHO EMV-straling als ‘mogelijk kankerverwekkend voor mensen’.

In 2018 liet het National Toxicity Program (NTP) de resultaten op lange termijn concentreren op het aantonen van een werkelijk kritische uitbreiding van hersen- en hartkanker bij knaagdieren wanneer deze werden gepresenteerd aan EMV-frequenties van meer gevestigde cel leeftijden.

Naast ziekte is er tot nu toe een grote groep andere medische problemen die in verband worden gebracht met EMV-blootstelling. Waaronder slaapproblemen, problemen met mannelijke en vrouwelijke voortplantingsorganen, hersenpijn, tinnitus en mentale en fysiologische veranderingen. Ook bij jongeren zijn vormende problemen duidelijk geworden.

Voor 5G-straling kunnen de effecten iets vergelijkbaars of unieks zijn, of de effecten van eerder onderzoek alleen maar intensiveren.

Waarom 5G gevaarlijker kan zijn dan eerdere netwerken:

 • Het 5G-netwerk heeft meer zendmasten nodig vanwege hun beperktere bereik. Meer zendmasten zullen je blootstelling vergroten, ongeacht of je een 5G-apparaat hebt.
 • De vermogensniveaus die van kleine zendmasten komen, zullen hoger en dichter bij je zijn. Om 230 meter te reizen, moeten 5G-radiogolven meer dan 40 watt naar de aan/uit-schakelaar sturen – waarschijnlijk zelfs tot 100 watt. 4G-zendmasten communiceren met ongeveer 60 watt, maar ze werken tot op 12km afstand.
 • Er is ook een uitbreiding met 11 5G-satellieten met een lage cirkel die de geaarde kleine cellen verbetert.
 • 5G tast je huid aan, een extreem enorm en belangrijk orgaan, naar veel hogere, des te meer organisch dynamische frequenties. Onderzoek suggereert dat de natuurlijke reactie in de huid wordt geactiveerd en een effect heeft op het sensorische systeem en het hart.
 • Bovendien heeft de FCC zijn stralingsnormen van 1996 nog niet geupdate, dat is 25 jaar geleden en een volledige tien jaar voordat de iPhone werd ontworpen.

In het licht van SAR schattingen van warme effecten van stralingsretentie, zien de normen de natuurlijke effecten over het hoofd. We weten dat ze bestaan, waarbij we weinig aandacht besteden aan warme veranderingen.

Manieren om uzelf te beschermen tegen 5G-straling:

Het is essentieel om te begrijpen dat 5G-netwerken werken met hogere frequenties, dat wil zeggen beperktere frequenties. Deze hoge frequenties infiltreren materialen op unieke wijze in tegenstelling tot langere frequenties van netwerken uit het verleden.

De meeste straling beschermingsapparatuur die tegenwoordig worden aangeboden beschermd niet voldoende tegen high-band 5G-straling. Aluminium zou evenmin kunnen dwarsbomen of zilver. De meeste EMF-bescherming kan niet meer dan 20 GHz blokkeren, wat een belemmering kan vormen voor low- en mid-band 5G-straling, maar niet voor high-band 5G hoger dan 24 GHz.

Ultra Armor, de nieuwste innovatie op het gebied van EMF-beveiliging van DefenderShield, werkt tegen frequenties tot 90 GHz, waarin de frequenties van high-band 5G vallen.

Het is gemaakt van een composiet metalen waar DefenderShield twee jaar voor nodig had om het te creëren in samenwerking met een kantoor dat ook netwerkbeveiliging uitrusting voor het leger maakt. Nu 5G-straling meer alomtegenwoordig blijkt te zijn en de innovatie steeds beter wordt, bereidt DefenderShield zich voor op het opkomende tijdperk van EMV-beveiliging.

Manieren om te beveiligen tegen 5G-frequenties:

 • Neem afstand van en verminder de tijd die u in de buurt van 5G-bronnen doorbrengt. Afstand en tijd zijn de meest effectieve manieren om EMV-blootstelling te verminderen, en dit verandert niet met 5G. Verminder uw openheid met 80% door uw 5G-gemachtigde apparaat op 30-50cm afstand te gebruiken.
 • Zorg ervoor dat u zich niet binnen 60 meter van een 5G-piek bevindt. 5G-pieken zijn des te meer te vinden om de beperktere frequenties te compenseren.
 • Verminder 5G-mogelijkheden op uw mobiele apparaten. Omdat 5G de nieuwe norm is, zullen nieuwe apparaten worden geleverd met de 5G-optie. In ieder geval kunt u de 5G-optie uitschakelen op uw telefoon of ander mobiele apparaat.
 • Verminder uw tijd die u doorbrengt in uitzonderlijk dichte grootstedelijke regio’s, arena’s, wemelende structuren, etc. 5G-pieken zijn waarschijnlijker op deze plekken, waardoor berichten met een hoge herhalingsfrequentie naar meer individuen worden overgebracht.
 • Ervan uitgaande dat u verschillende soorten beveiliging gebruikt, moet u controleren of ze effectief zijn tegen de herhaling van hoge frequenties van 5G-straling. Ongeacht of ze 5G-beveiliging garanderen, ze beschermen misschien alleen tegen het onderste deel van het 5G-bereik.
 • De 5G-straling van een 5G zendmast bereikt een redelijk veilig niveau op 300 meter.

Manieren om uw algehele EMV-blootstelling te verminderen:

Hoewel 5G in de nabije toekomst waarschijnlijk niet zal verdwijnen, komen er tal van verschillende frequenties uit uw huidige mobiele telefoons. Dit omvat Wifi, Bluetooth, 4G, en extreem lage frequentie (ELF) straling. Hier zijn enkele manieren waarop u uw dagelijkse EMV-openheid voor allerlei soorten bronnen kunt verminderen.

 1. Afstand nemen. Zoals eerder gezegd, is de meest ideale manier om de openheid van EMV te verminderen, door uw mobiele apparaten zo ver van u af te plaatsen als mogelijk is.
 2. Schakel mobiele apparaten uit en gebruik de vliegtuigmodus. Dit zal de openheid op afstand fundamenteel verminderen, aangezien de vliegtuigmodus de cel-, wifi- en Bluetooth-associaties uitschakelt.
 3. Doe je best om mobiele apparaten niet direct op je lichaam te plaatsen. Ervan uitgaande dat u uw pc of tablet echt wilt gebruiken terwijl u ontspant op de bank, gebruik dan een anti straling deken of een anti straling laptoppad.
 4. Plan wekelijks wat tijd vrij van technologie met een geavanceerde detox. Er zijn zowel mentale als feitelijke voordelen aan het beperken van de schermtijd, en er zijn ook voordelen aan de verminderde openheid voor EMV’s. Er zijn plekken over de hele wereld die je een absolute geautomatiseerde detox geven en die zijn afgewerkt zonder EMV-zones.
 5. Orkestreer uw huis om EMF-openheid te beperken. Het hebben van een aangenaam en opgeruimd huis gaat gepaard met medische voordelen. Bekijk deze blog om kennis te maken met de effecten van Feng Shui.

BLOG: Wat is 5G? Wat zijn de risico’s van 5G-straling? 

Meer weten over anti straling producten?

Wilt u meer weten over bescherming tegen EMV-straling? Bezoek dan hier onze shop. Bovendien leest u op het blog niet alleen meer informatie over de werking van elektromagnetische velden, maar vindt u bijvoorbeeld ook tips over hoe u straling in huis tegen kunt gaan.

Bestel nu

Tot slot

Heeft u vragen? Neem dan hier contact met ons op.

Delen

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

1 gedachte over “5G versus 4G en hoe te beschermen tegen 5G-straling”

 1. Beste,
  ik vond deze info over 5G straling heel interessant !
  Weinig mensen weten de ware toedracht van deze uitrol …en verbindingen die gemaakt worden om de mens te elimineren .
  Macht /Geld / Andrenochrome zijn nog steeds de tools waar de ” TOP “van Wereldleiders zich mee voeden .
  ik hoop dat dit ooit mag stoppen voor het behoud van Mens , Moeder Aarde ,
  Natuur en Leven !
  Heb wel nog een vraag vorige week zijn de digitale electriciteit-gas meters geinstalleerd ik ben huurder en was reeds door eigenaren goedgekeurd .
  Deze meters staat in de kelderruimte ik woon op de 1 e verdieping het is geen oud gebouw en goed geïsoleerd
  moet ik mij veel zorgen maken over de straling ?
  en wat kan ik er tegen doen ?
  Heb al elke dag sinds de plaatsing hoofdpijn is dit normaal ?
  graag een reactie.
  Hartelijk dank ,
  mara

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven