5G-straling

Is de straling van een zendmast gevaarlijk?

Is de straling van een zendmast gevaarlijk?

Straling van zendmasten kan een bron van zorg zijn voor mensen die in de buurt van zo’n mast wonen. Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs is dat de straling van een zendmast schadelijk is voor de gezondheid, kunnen sommige mensen toch symptomen ervaren zoals hoofdpijn en slaapstoornissen. Daarnaast is het plaatsven van 5G zendmasten van een heel ander kaliber, omdat ze andere golflengtes gebruiken en dichterbij huizen geplaatst worden. Er zijn echter een aantal stappen die je kunt ondernemen om de straling te verminderen in je huis. Lees hieronder enkele suggesties.

Meet de straling van een zendmast

Er zijn verschillende manieren waarop je de straling in je huis kunt meten. Er zijn speciale stralingsmeters beschikbaar die je kunt kopen, of je kunt een professioneel bedrijf inhuren om de straling in je huis te meten. Zodra je weet hoeveel straling er in je huis aanwezig is, kun je beslissen welke stappen je wilt nemen om deze te verminderen.

stralingsmeters
De Trifield EMF stralingsmeter

Gebruik afschermingsmaterialen

Er zijn verschillende soorten afschermingsmaterialen beschijkbaar die je kunt gebruiken om de straling in je huis te verminderen. Deze materialen zijn gemaakt van metaal of speciaal geweven stof en kunnen worden gebruikt om muren, ramen, deuren en andere oppervlakken af te schermen.

Verplaats elektronische apparaten

Als je elektronische apparaten, zoals televisies, computers en routers, dichtbij een muur of raam plaatst, kun je de straling die ze uitzenden verhogen. Probeer deze apparaten zoveel mogelijk ver van buitenmuren en ramen te plaatsen om de straling te verminderen.

Wil jij jezelf ook beschermen tegen straling?

Bekijk dan onze producten in de webshop. We bieden antistraling producten aan voor mobiele telefoons, tablets en laptops. Alles wat je nodig hebt om jezelf te beschermen tegen straling.

Gebruik straling blokkerende producten

Als je veel gebruik maakt van een mobiele telefoon, kan het helpen om een straling blokkende telefoon hoes te gebruiken. Deze hoezen zijn gemaakt van speciaal materiaal en kunnen de straling die uitgezonden wordt door de telefoon verminderen.

Tevens zijn er straling blokkerende dekens en kleding welke kunnen helpen om de blootstelling aan straling te reduceren. Er zijn bijvoorbeeld goede anti straling mutsen en handschoenen beschikbaar.

anti straling muts
Anti straling muts

Overweeg om straling blokkerend behang te plaatsen

Er zijn behang soorten op de markt die een goede werking hebben tegen straling. Je kunt deze bijvoorbeeld vinden bij DefenderShield, maar er zijn ook andere leveranciers beschikbaar. Bekijk hier het anti straling behang.

Overweeg te verhuizen

Als je echt bezorgd bent over de straling van de zendmast, kun je overwegen te verhiuzen naar een gebied waar de straling minder is. Dit is meer in het platteland of in kleinere dorpjes. Het 5G netwerk wordt namelijk vooral in de druk bezettere steden geplaatst.

Zorg dat je voldoende tijd in de natuur spendeert

Het spenderen van tijd in de natuur, weg van zendmasten en drukke steden is erg belangrijk voor je lichaam om te herstellen. Op die manier heeft je lichaam de tijd om de straling af te breken, zonder dat deze in stress staat van nog meer blootstelling. Daarnaast is aarden natuurlijk ook een positief iets voor je lichaam. Hierdoor wordt de straling door de aarde opgenomen.

Neem voeding tot je welke helpt om de straling in je lichaam sneller af te breken.

In onze vorige blog hebben we geschreven over voeding die helpt om straling sneller af te breken in het lichaam. Je kunt de blog hier lezen.

Wil jij jezelf ook beschermen tegen straling?

Bekijk dan onze producten in de webshop. We bieden antistraling producten aan voor mobiele telefoons, tablets en laptops. Alles wat je nodig hebt om jezelf te beschermen tegen straling.

Meer weten over anti straling producten?

Wilt u meer weten over bescherming tegen EMV-straling? Bezoek dan hier onze shop. Bovendien leest u op het blog niet alleen meer informatie over de werking van elektromagnetische velden, maar vindt u bijvoorbeeld ook tips over hoe u straling in huis tegen kunt gaan.

Bestel nu

Tot slot

Heeft u vragen? Neem dan hier contact met ons op.

Delen

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven