Straling werende muts

3 redenen om een straling blokkerende muts te dragen

Met zoveel aandacht voor de gevaren van straling van mobiele telefoons is het gemakkelijk om andere bronnen van elektromagnetische velden (EMV) in ons dagelijks leven over het hoofd te zien. Vooral mensen in grotere steden ervaren een hoog niveau van straling met een lange blootstellingstijd. Niet alle straling werende mutsen bieden dezelfde bescherming tegen elektromagnetische velden. Of u nu op kantoor werkt of veel tijd in de buurt van 5G masten doorbrengt, blootstelling aan meerdere stralingsbronnen kan op de lange termijn gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Een straling blokkerende muts kan uw hersenen redden van onnodige schade. Hier zijn drie redenen waarom u een anti straling muts zo veel mogelijk moet gebruiken.

straling blokkerende muts
Straling werende winter muts

Blootstelling aan EMV is overal om ons heen.

Elektromagnetische velden komen van nature voor in de omgeving. We worden voortdurend omringd door elektrische stromen in de grond en in de lucht, die meestal onschadelijk zijn. Menselijke activiteiten zoals het gebruik van elektriciteitsnetten, draadloze communicatie (zoals mobiele telefoons en internet) en industriële machines kunnen echter leiden tot een toename van elektromagnetische emissies. EMV kunnen hoge niveaus bereiken in de buurt van elektriciteitsleidingen, in drukke steden, op kantoren, in de buurt van zendmasten en draadloze communicatieapparatuur. Het niveau van blootstelling aan EMV dat aanvaardbaar is, is onderwerp van discussie. Eén ding is echter duidelijk: Blootstelling aan EMV kan gevaarlijk zijn. Hoe hoger de blootstelling, hoe groter het risico op gezondheidsproblemen.

Van EMV’s is aangetoond dat ze hersenbeschadiging veroorzaken…

Blootstelling aan EMV’s kan verschillende gezondheidsproblemen veroorzaken, waaronder hoofdpijn, misselijkheid en duizeligheid. Het ernstigste risico is langdurige schade aan de hersenen en het zenuwstelsel. EMV’s kunnen het risico op het ontwikkelen van een hersentumor verhogen, DNA-schade veroorzaken en problemen met het centrale zenuwstelsel veroorzaken. Uit een onderzoek bij knaagdieren bleek dat ratten die aan EMV waren blootgesteld, schade ontwikkelden aan de hippocampus en een verminderde cognitieve functie. Er is ook steeds meer bewijs dat EMV’s de hersenen kunnen beschadigen en neurologische problemen kunnen veroorzaken, zelfs bij mensen die niet rechtstreeks aan volt en ampère worden blootgesteld. Uit een meta-analyse van 26 studies blijkt dat mensen die zelfs aan lage niveaus van EMV’s worden blootgesteld, twee tot drie keer meer kans hebben om de ziekte van Alzheimer te ontwikkelen. Uit een ander onderzoek bleek dat mensen die minstens 10 jaar lang een mobiele telefoon gebruiken een drie keer zo groot risico lopen om Alzheimer te ontwikkelen.

Het dragen van een straling blokkerende muts kan je helpen beschermen.

Zoals we hebben gezien, kunnen straling bestendige mutsen het risico op schade aan de hersenen door EMV verminderen. Maar niet alle mutsen bieden dezelfde mate van bescherming. Onze DefenderShield anti straling mutsen zijn getest door een onafhankelijk laboratorium en deze bleken de blootstelling aan EMV’s met 99% te verminderen. De meeste mutsen blokkeren daarentegen slechts van 50% tot 60%. Voor maximale bescherming moet u een straling blokkerende muts dragen wanneer u werkt in en rond gebieden met veel stralingsbronnen en wanneer u zelf mobiele apparaten gebruikt. Een straling werende muts is een essentieel onderdeel van uw standaard outfit. Hij is ontworpen om uw hoofd en hersenen te beschermen tegen overmatige blootstelling aan EMV.

Bekijk hier onze straling blokkerende kleding. 

Conclusie

Het lijdt geen twijfel dat overmatige blootstelling aan EMV ernstige gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Gelukkig kunnen stralingsbestendige petten de blootstelling verminderen en uw hersenen en zenuwstelsel helpen beschermen. Wacht niet te lang. Vervang uw oude pet zo snel mogelijk door een nieuwe, stralingsbestendige versie.

Anti straling muts
Anti straling muts

BLOG: Wat is 5G? Wat zijn de risico’s van 5G-straling? 

Meer weten over anti straling producten?

Wilt u meer weten over bescherming tegen EMV-straling? Bezoek dan hier onze shop. Bovendien leest u op het blog niet alleen meer informatie over de werking van elektromagnetische velden, maar vindt u bijvoorbeeld ook tips over hoe u straling in huis tegen kunt gaan.

Bestel nu

Tot slot

Heeft u vragen? Neem dan hier contact met ons op.

Delen

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven