Straling blokkerende kleding en dekens

Straling blokkerende kleding en dekens

Straling blokkerende kleding en dekens

Het belangrijkste om te onthouden wanneer u nadenkt over straling en hoe u zich ertegen kunt beschermen, is dat het onzichtbaar is. Tenzij je een geigerteller of stralingsmeter hebt of een ander apparaat om de hoeveelheid straling te meten, zul je niet weten hoeveel er continu op je inwerkt. Desondanks zijn er genoeg manieren om je met kleding en dekens tegen straling te beschermen. Ook al kun je het niet zien, je kunt er wel op verschillende manieren op reageren. Hier is een blik op hoe je dat kunt doen.

Wifi-straling
Straling blokkerende deken

Wat is straling?

De bloostelling aan elektromagnetische velden neemt sterk toe, er komt namelijk meer straling van o.a. zendmasten, laptops, wifi-routers, televisies, telefoons en alle andere elektronische materialen af. We zijn continu de hele dag blootgesteld aan straling. Straling is de stroom van deeltjes, golven, of elektromagnetische energie die afkomstig is van de kern van een atoom. Als je aan straling denkt, denk je meestal aan röntgenstralen en dergelijke. Die worden meestal geassocieerd met medische doeleinden, zoals het vinden van tumoren of gebroken botten in een lichaam. Mensen maken zich ook zorgen over straling als ze het doel ervan niet begrijpen. Zo zijn er meldingen van mensen die denken dat het inpakken van hun hoofd in plastic zakken hen zou beschermen tegen de schadelijke effecten van elektromagnetische straling van het internet. Helaas is dit niet waar.

Hoe bescherm je jezelf tegen straling?

Het belangrijkste om jezelf tegen straling te beschermen is kennis. Als je weet wat het is, waarom het er is, en hoe je jezelf ertegen kunt beschermen, dan ben je een stap dichter bij een stralingsveilig leven. Er zijn een paar manieren om jezelf tegen straling te beschermen waarvan je op de hoogte moet zijn en die je moet begrijpen.

– Bescherming dragen: Dit is de meest gebruikelijke manier om jezelf te beschermen tegen straling. Als je het niet kunt zien, kun je er ook niet op reageren. U kunt anti straling mutsen, handschoenen, sjaals, buikbanden en andere anti straling kleding gebruiken.

anti straling muts
Anti straling muts

– Scherm je organen af: Dit is een andere belangrijke manier om jezelf tegen straling te beschermen. Als je op een plek zit waar veel straling aanwezig is kun je een anti straling deken gebruiken. Dit kan helpen voorkomen dat schadelijke straling in uw lichaam terechtkomt.

– Ken de beschermingsniveaus: Er zijn verschillende niveaus van bescherming die je kunt krijgen met kleding en dekens en verschillende manieren om ze te verkrijgen. Sommige kleding en dekens blokkeren bijvoorbeeld 98% van de straling, terwijl andere tot 99,9% kunnen blokkeren. Dit is te meten en te checken met bijvoorbeeld een stralingsmeter.

Conclusie

Eerst en vooral, wees je bewust de verschillende stralingsbronnen in je omgeving. Ten tweede, wees je bewust van de beschermingsniveaus die je hebt met kleding en dekens. Het kennen van je beschermingsniveaus kan je helpen jezelf te beschermen tegen de schadelijke effecten die straling op het lichaam heeft. Houd dit in gedachten wanneer u bescherming draagt of gebruikt.

Anti straling sjaal

BLOG: Wat is 5G? Wat zijn de risico’s van 5G-straling? 

Meer weten over anti straling producten?

Wilt u meer weten over bescherming tegen EMV-straling? Bezoek dan hier onze shop. Bovendien leest u op het blog niet alleen meer informatie over de werking van elektromagnetische velden, maar vindt u bijvoorbeeld ook tips over hoe u straling in huis tegen kunt gaan.

Bestel nu

Tot slot

Heeft u vragen? Neem dan hier contact met ons op.

Delen

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven