Ultra Armor technologie

Wat houdt de Ultra Armor technologie precies in?

De DefenderShield Ultra Armor technologie is de laatste en nieuwste ontwikkeling in het blokkeren van straling. Deze materialen blokkeren namelijk zeer effectief alle elektromagnetische straling. De nieuwe technologie blokkeert en beschermd namelijk tegen golflengtes tot 90GHz. Inclusief de nieuwe 5G millimetergolven die op de nieuwere mobiele apparaten beschikbaar worden gemaakt.

Wat is 5G straling?

Vroeger waren de signalen van de 3G, 4G en de Wifi niet hoger dan 5GHz. Nu gaan de frequenties van de 5G verbinding richting de 10Ghz en 100GHz. De nieuwste smartphones en tablets hebben al de mogelijkheid om 5G verbinding te maken. Tot op heden wordt door de telefoonaanbieders alleen nog tot 50GHz ingekocht, maar dit gaat natuurlijk in de komende jaren veranderen. Bovendien zijn die nieuwste golflengtes nog niet langdurig getest op mensen. Wat zijn de exacte gezondheidseffecten hiervan?

Anti straling laptoppad
Ultra Armor technologie

Waarom is de Ultra Armor technologie noodzakelijk?

Momenteel maken zo goed als alle mobiele apparaten verbinding met frequenties onder de 10GHz. Ook de huidige apparaten die 5G ondersteuning aanbieden. Desalniettemin, kan het 5G netwerk frequenties van 50GHz en hoger halen.

DefenderShield heeft de “Signature Shielding technologie” bedacht in 2011. Dat werd destijds door de CEO, Daniel DeBaun gedaan. Die technologie blokkeerde toen het volledige frequentiebereik dat werd gebruik door mobiele apparaten (0-10GHz). Daarvoor was er nog niks anders bekend wat straling zo effectief kon blokkeren.

De Ultra Armor straling blokkerende technologie is ontwikkeld om ook de blootstelling aan de nieuwste 5G-technologie te verminderen. Zoals eerder vermeld zal die 5G-technologie uiteindelijk de 100GHz gaan halen. In het laatste jaar is het 5G netwerk flink uitgerold in de moderne landen en de grotere steden. Het netwerk wordt omarmd door de gehele telecomindustrie en het is wachten tot we allemaal overgaan naar het 5G netwerk met onze mobiele apparaten. DefenderShield wil hierop vooruitlopen en heeft daarom deze nieuwe technologie bedacht.

Video over de Ultra Armor technologie:

 

Hoe is de Ultra Amor technologie ontwikkeld?

Vanaf het moment dat 5G werd bedacht, wist DefenderShield dat huidige producten op de markt niet die hogere frequenties konden blokkeren. DefenderShield heeft er dus weer voor gekozen om dit zelf te ontwikkelen en de juiste materialen bij elkaar te zoeken. De CEO en het researchteam zijn hier enkele jaren mee bezig geweest en hebben uiteindelijk een samenstelling gevonden welke effectief is tegen het grote spectrum van 5G-frequenties.

Dit heeft veel onderzoek en honderden testen gekost om een materiaal te creeren dat zo een breed bereik kan blokkeren. Daarnaast moest het materiaal ook dun, flexibel en betaalbaar zijn zodat het in de verschillende producten verwerkt kon worden. Lees hier de info op de DefenderShield website: https://www.defendershield.com/ultra-armor 

Deze technologie is ontwikkeld in een faciliteit welke ook door het Amerikaanse leger gebruikt wordt om stralingsonderzoek te doen. Het product is gemaakt van verschillende metaallegeringen en andere materialen om EMF-straling tot 90GHz te blokkeren.

BLOG: Wat is 5G? Wat zijn de risico’s van 5G straling? 

Meer weten over anti straling producten?

Wilt u meer weten over bescherming tegen EMV-straling? Bezoek dan hier onze shop. Bovendien leest u op het blog niet alleen meer informatie over de werking van elektromagnetische velden, maar vindt u bijvoorbeeld ook tips over hoe u straling in huis tegen kunt gaan.

Bestel nu

Tot slot

Heeft u vragen? Neem dan hier contact met ons op.

Delen

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven