Vliegtuigmodus

De rol van vliegtuigmodus bij EMF-straling

Door alle apparaten om ons heen is stralingsvrij leven nog niet zo eenvoudig als je zou denken. Gelukkig zijn er een aantal trucjes waarmee je in staat bent de hoeveelheid EMF-straling aanzienlijk te verminderen die jouw apparaten uitstralen. Een van de manieren waarop je dit kunt doen is door gebruik te maken van vliegtuigmodus. Benieuwd hoe jouw vliegtuigmodus kan bijdragen aan een stralingsvrij telefoongebruik? Lees dan snel verder, we hebben het belangrijkste in dit artikel voor je verzameld!

Wifi-straling
Straling werende deken in combinatie met een anti straling tablet hoes

Het gevaar van EMF-straling

Voordat we in kunnen gaan op de rol van de vliegtuigmodus is het handig om even te kijken naar het gevaar van een te hoge blootstelling aan EMF straling. Alle mobiele telefoons zenden EMF-straling uit. Deze straling bestaat uit Extremely Low Frequency (ELF)-straling en Radio Frequency (RF)-straling. ELF wordt uitgezonden door elk elektronisch apparaat wat is voorzien van een batterij of een kabel.

De straling van de RF zorgt ervoor dat je mobiele telefoon verbinding maakt met een zendmast of router bij jou in de buurt. De enorme blootstelling van EMF-straling doordat je jouw telefoon altijd op zak hebt kan erg slecht zijn. Studies laten zien dat EMV straling kan zorgen voor onder andere hoofdpijn en huiduitslag. Lees hier meer over de gezondheidsrisico’s. Sommige mensen worden er zelfs ernstig ziek van. Deze aandoening heet EHS – Electromagnetic Hypersensitivity en dit is een sterk groeiend aantal mensen.

EMF-straling
Straling blokkerende tablet hoes in gebruik

Vliegtuigmodus voor een stralingsvrije telefoon

Het is dus noodzakelijk om de hoeveelheid EMF straling te verminderen en om zo veel mogelijk stralingsvrij door het leven te gaan. Wist je dat vliegtuigmodus hier mee kan helpen? Als je jouw telefoon in de vliegtuigmodus zet, wordt de RF-straling volledig uitgeschakeld. Dit zorgt ervoor dat de totale hoeveelheid EMV-straling aanzienlijk wordt verminderd. Als je telefoon in vliegtuigmodus staat, kun je gewoon de Wifi inschakelen. Dit zorgt ervoor dat je elke app of dienst kunt gebruiken waarvoor een internetverbinding nodig is.

Omdat mobiele en Bluetooth-signalen uitgeschakeld blijven kan je zo veel veiliger gebruik maken van je mobiele telefoon. Het inschakelen van de vliegtuigmodus kan op ieder mogelijk moment. Zo kan je het bijvoorbeeld aanzetten wanneer je gaat slapen. Dit zorgt niet alleen voor een stralingsvrij leven, maar ook voor een optimale nachtrust!

Straling blokkerende laptop hoes
Anti straling laptop hoes in gebruik als blokkade tegen straling voor het gebruik van de laptop op schoot.

Interesse in andere manieren om blootstelling aan straling te reduceren? Antistralingshop biedt de volgende producten aan om blootstelling aan straling te reduceren:

  • Anti straling telefoon hoesjes: Deze hoesjes blokkeren de straling tijdens het bellen.
  • Anti straling tablet hoezen: De tablet hoezen blokkeren straling terwijl je met je tablet op je schoot zit.
  • Straling werende deken: Deze deken is ideaal voor tijdens het reizen of voor thuis op de bank.
  • Anti straling laptoppad: De laptoppad is voor mensen die veel met de laptop op de bank of in bed zitten.
  • Stralingsvrije air-tube oortjes: De stralingsvrije headset werkt met luchtbuizen ipv een standaard kabel om straling richting het hoofd te voorkomen.

BLOG: Wat is 5G? Wat zijn de risico’s van 5G straling? 

Meer weten?

Wilt u meer weten over bescherming tegen EMV-straling? Bezoek dan hier onze shop. Bovendien leest u op het blog niet alleen meer informatie over de werking van elektromagnetische straling, maar vindt u bijvoorbeeld ook tips over hoe u straling in huis tegen kunt gaan.

Bestel nu

Tot slot

Heeft u vragen? Neem dan hier contact met ons op.

Delen

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven