Absorberende EMF-straling plant

5 kamerplanten die EMF-straling absorberen

Wist je dat NASA bewezen heeft dat enkele typen kamerplanten EMF-straling absorberen?

Planten zorgen voor leven op onze planeet en leveren daarnaast ook een hele rits aan gezondheidsvoordelen. Met planten om je heen voel je je vaak beter en gezonder omdat ze de lucht ontgiften en het immuunsysteem stimuleren.

Tevens wordt er over sommige planten gedacht dat ze straling in de lucht kunnen verminderen en zelfs kunnen absorberen. Hier volgen de vijf planten die volgens NASA het beste zijn in het absorberen van straling.

Voordelen van het hebben van planten

Luchtzuivering

NASA heeft volledige opstellingen van kamerplanten in het internationale ruimtestation omdat ze zo efficiënt zijn in het zuiveren en verbeteren van de luchtkwaliteit. Naast het opnemen van koolstofdioxide uit de lucht en het omzetten daarvan naar zuurstof, zijn veel planten ook sterk in het elimineren van gifstoffen uit de lucht.

Er zijn door NASA enkele hele grote studies gedaan naar kamerplanten en hun voordelen voor de luchtkwaliteit. De uiteindelijke conclusie van NASA was dat je per 10m2 één plant moet hebben voor een optimale luchtzuivering. Mocht je dus een huis van 200m2 hebben dan is het dus aan te raden om ten minste 20 planten van verschillende soorten aan te schaffen.

Bestel hier de anti straling deken! 

Planten zijn zo lokaal als het maar zijn kan

Kamerplanten zijn niet moeilijk te verzorgen, ze vereisen minimale verzorging. Daarnaast is het tegenwoordig steeds normaler om verschillende kruiden zelf in huis te kweken. Op deze manier kun je af en toe wat bladen of kruiden afknippen en heb je de meest lokale producten die je maar kunt vinden. Tevens is het biologisch en van goede kwaliteit.

Ook is het nu mogelijk om zelf kleine fruitbomen te kopen. Bijvoorbeeld kleine appel, ananas, peer, banaan of vijgenbomen. Maar bij sommige van deze fruitbomen moet je heel goed opletten, het is veel meer werk en onderhoud dan de kruiden.

Planten in huis maken het gezellig

Voor je ziel is het erg goed om levende dingen om je heen te hebben. Verschillende soorten planten in je huis hebben is al langer aangetoond dat het goed is voor de stemming en kwaliteit van het leven.

Wil jij jezelf ook beschermen tegen straling?

Bekijk dan onze producten in de webshop. We bieden antistraling producten aan voor mobiele telefoons, tablets en laptops. Alles wat je nodig hebt om jezelf te beschermen tegen straling.

Welke kamerplanten absorberen EMF-straling?

Cactussen absorberen computerstraling

Nadat NASA hun gigantische studie had afgerond, kwam de cactus als één van de beste straling absorberende planten naar buiten. De cactus is zeer efficiënt in het absorberen van straling.

EMF-straling beweegt vooral in een rechte lijn, het werkt dus het beste om de plant tussen jou en de computer of welk ander mobiel apparaat dan ook te plaatsen.

Bestel hier de anti straling laptoppad! 

Rondom uw computer enkele kleine cactussen plaatsen is dus zeer effectief om straling tegen te gaan. Ook bijvoorbeeld in uw slaapkamer. Deze planten absorberen alle rest-straling die nog ergens rondzweeft en zelfs ook straling van zendmasten.

Cactus absorbeert EMF-straling
Cactussen die straling absorberen
Betelblad plant

Deze plant is zeer interessant met betrekking tot het verminderen en absorberen straling. Vooral omdat het ook echt onderzocht en bewezen is. Deze studie uit Kolkata, India bestudeerde het extract van de betelblad plant.

Een ontdekking was dat het extract van de plant DNA-strengbreuken voorkwam. Dit betekent dus dat de plant DNA kan beschermen tegen straling. Kortom, de plant is dus ook zeer effectief in het absorberen en verminderen van straling in huis of in kantoor.

Anti-straling plant
Betelblad plant die straling absorbeert
Chlorophytum comosum – Spin plant

Deze plant is het meest bekend als de spinplant en is een vrij bekende succulent plant. Na verschillende studies en onderzoeken is het aangetoond dat deze plant veel straling en andere vervuiling kan absorberen. Naast het absorberen van straling kan de plant ook andere giffen en gassen uit de lucht absorberen.

Straling absorberende plant
De spint plant absorbeert straling en zuivert de lucht
Sansevieria

Onderzoekers hebben bewezen dat de Sansevieria plant meer dan 100 verschillende soorten gif kan absorberen. Tevens is er ontdekt dat de sansevieria plant een anti-vervuiler is en zeer effectief is tegen straling.

EMF-straling absorberen
Sansevieria plant welke de lucht ontgift en straling absorbeert
Stenen Lotus Bloem

Ook deze kamerplant heeft meerdere voordelen voor luchtzuivering. Daarnaast is hij ook effectief in het absorberen en verminderen van straling. Voordeel is ook dat hij erg klein is en dus makkelijk op het bureau kan staan.

EMF-straling blokkerende plant

Welke andere opties zijn er om EMF-straling te verminderen?

Enkele basisprincipes van bescherming tegen EMF-straling

Het meest effectieve om jezelf te beschermen tegen straling is het wegnemen van de stralingsbronnen. Dat lukt natuurlijk niet altijd. Ook kun je niet alle EMF-straling absorberen. Het alternatief is om de gebruikstijd van de mobiele apparaten zoveel mogelijk te beperken en zoveel mogelijk afstand te houden tot de stralingsbronnen.

Bij deze enkele eenvoudige opties om jezelf te beschermen tegen EMF-straling:

 • Schakel je mobiele telefoon s ’nachts uit of gebruik de vliegtuigmodus
 • Gebruik internet via een Ethernet kabel in plaats van WIFI
 • Koop enkele kamerplanten die EMF-straling absorberen
 • Gebruik de straling werende deken op de bank of in bed
 • Verwijder de magnetron uit huis
 • Probeer zoveel mogelijk afstand te houden tot de router en andere elektrische apparaten
 • Bescherm jezelf met tegen verschillende vormen van straling door middel van Antistraling producten.
 • Gebruik tijdens bellen de speakerfunctie of een antistraling headset.

Wil jij jezelf ook beschermen tegen straling?

Bekijk dan onze producten in de webshop. We bieden antistraling producten aan voor mobiele telefoons, tablets en laptops. Alles wat je nodig hebt om jezelf te beschermen tegen straling.

Meer weten?

Wilt u meer weten over bescherming tegen straling? Bezoek dan hier onze shop. Bovendien leest u op het blog niet alleen meer informatie over de werking van elektromagnetische straling, maar vindt u bijvoorbeeld ook tips over hoe u straling in huis tegen kunt gaan.

Bestel nu de stralingsvrije oortjes hier!

Tot slot

Heeft u vragen? Neem dan hier contact met ons op.

Delen

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

3 gedachten over “5 kamerplanten die EMF-straling absorberen”

 1. Halo, welke planten kunnen geen stallingen tegen? Zo kan ik een paar hierin plaatsen , als die dan dood gaan dan is straling hierbinnen ongezond voor mij , hierbinnen .

 2. Een onderzoek van Nasa vertrouwen?

  (en je zou meer planten dan je huis kan houden nodig hebben vanuit hun onderzoek.

  Gewoon geen wifi en 5G ver…….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven