Air-tube oortjes

5 redenen om Air-tube oortjes te gebruiken

Het gebruik van draadloze oortjes neemt nog steeds sterk toe. Juist nu met de nieuwe AirPods van Apple en andere merken is het belangrijk om te begrijpen waarom deze juist gevaarlijker zijn dan andere oortjes. Deze Bluetooth headsets zenden RF-straling uit. Die straling kan op lange duur gevaarlijk zijn voor de hersenen en brengt gezondheidsrisico’s met zich mee. Het gebruik van Air-tube oortjes is bij langdurig bellen en muziek luisteren zeker aan te bevelen.

Air-tube headset
Air-tube oortjes in gebruik

5 redenen om Air-tube oortjes te gebruiken:

  1. De EMF-straling wordt doorbroken door de holle luchtbuizen. Hierdoor wordt er voorkomen dat er straling via de kabel het hoofd bereikt.
  2. De Air-tube oortjes zenden geen Bluetooth straling uit. Bluetooth straling is RF-straling en kan op de lange duur gevaarlijk zijn. Bovendien zitten bij de AirPods de stralingsbron direct in je oor.
  3. De geluidskwaliteit van de Air-tube headset is beter dan dat van gewone bekabelde en Bluetooth headsets. De holle luchtbuizen zorgen namelijk voor een voller geluid.
  4. In vergelijk met standaard bekabelde oortjes is de kabel van de Air-tube oortjes speciaal beveiligd tegen straling. Er zit een koperen huls om de kabel.
  5. Vroeger waren minpunten van oortjes met een kabel altijd dat de kabel in de knoop raakt en de oortjes niet goed blijven zitten. De kabel van de Air-tube headset is van hoge kwaliteit en raakt hierdoor niet in de knoop. Daarnaast zijn er verschillende opzetstukjes meegeleverd welke ervoor zorgen dat ook tijdens het sporten de oortjes goed blijven zitten.
Stralingsvrije Air-tube headset
Air-tube headset

Bluetooth straling

Wat zijn dan precies de gezondheidsrisico’s van bluetooth straling? En wat voor straling is het precies?

Bluetooth is een vorm van radiofrequentie (RF) -straling (2,4 tot 2,485 GHz) die werkt door gegevens over korte afstanden door de lucht te verzenden via audio, video en tekst. Veel van deze nieuwe Bluetooth headsets zitten in categorie 2. Die kunnen tot 10 meter ver signalen uitzenden.

In het verleden werd er gedacht dat cellulaire signalen geen negatief effect zouden hebben op het lichaam. Dit omdat ze met een lagere intensiteit werken. Toch reageert het lichaam op alle elektromagnetische straling, dat betekend dus ook op Bluetooth-straling.

Bovendien zijn AirPods gemaakt om voor hele lange periodes direct in het oor te worden geplaatst. Mensen vergeten zelfs soms dat de AirPods nog in hun oor zitten. Hierdoor hebben ze de hele dag RF-straling direct in hun oor! Al in 2011 heeft de WHO aangegeven dat elektromagnetische straling mogelijk kankerverwekkend is. Gebruik zulke apparatuur dan ook verstandig.

Video (in het Engels):

Wat kun je nog meer doen tegen blootstelling van straling?

Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om jezelf tegen straling te beschermen. Bijvoorbeeld het eten van bepaald voedsel of het plaatsen van bepaalde soorten planten. Het belangrijkste is om je er bewust van te zijn. Plaats de router in de gangkast en niet naast het bed of naast de bank.

Tevens zijn er andere producten die je kunt gebruiken zoals:

  1. De DefenderShield Laptoppad: Deze Anti straling laptoppad zorgt ervoor dat je de laptop ook veilig op schoot of in bed kunt gebruiken.
  2. De Straling werende deken: Met deze deken kun je zeer effectief je belangrijkste organen beschermen tegen blootstelling van straling.
  3. Anti straling tablet hoezen: Door het gebruik van deze speciale tablet hoezen voorkom je straling richting je benen en andere lichaamsdelen.
Anti straling laptoppad
Anti straling laptoppad

Meer weten?

Wilt u meer weten over bescherming tegen straling? Bezoek dan hier onze shop. Bovendien leest u op het blog niet alleen meer informatie over de werking van elektromagnetische straling, maar vindt u bijvoorbeeld ook tips over hoe u straling in huis tegen kunt gaan.

Bestel hier https://www.antistralingshop.nl/product-categorie/air-tube-hoofdtelefoons/

Tot slot

Heeft u vragen? Neem dan hier contact met ons op.

Delen

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven